Entreprenørarbejde - Maskinstation - Nedbrydning - Maskinudlejning​

​  mere end 10 års erfaring

​  professionel rådgivning

✓  ★★★★★ 5/5 i anmeldelser​​

Nedrivning af alt fra drivhus til bondegård

Hos Hølken Maskinstation foretager vi effektiv nedrivning af bygninger og anlæg for kunder i området omkring Skanderborg, Odder og Horsens. 

Vi løser både små og store nedrivningsopgaver, og befinder du dig uden for nærområdet, kører vi gerne de ekstra kilometer. 

Nedrivning kræver ekspertise særligt i håndteringen af miljøfarlige stoffer, hvilket vores uddannede medarbejdere netop er specialiserede i. 

Vi varetager nedrivningsopgaver med professionalisme og kvalitet som målestok, så du sikres miljørigtige og bæredygtige løsninger. Derudover udfører vi også entreprenørarbejde.

Effektiv nedrivning helt efter bogen

Uanset om du skal have foretaget nedrivning af en skorsten eller en boligblok, går vi grundigt til værks, og garanterer kvalitetsarbejde ned til mindste detalje. 

Med en omfattende maskinpark, der er udrustet til at varetage nedrivningsarbejde af enhver art, og kompetente medarbejdere, der besidder både erfaring og faglig ekspertise, sikrer vi fejlfrie nedbrydningsløsninger hver gang. 

​Vores medarbejderstab er specialiserede i forskellige områder inden for nedrivning, og er i stand til at løse selv de mest komplekse arbejdsopgaver til tiden.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan assistere dig med din nedrivning? Så kan du fange enten Per eller Ronni på telefon 21 79 94 58 eller 60 17 68 10

Du er også velkommen til at sende en e-mail til pl@holkenmaskinstation.dk eller rb@holkenmaskinstation.dk. Vi tager imod alle henvendelser, så tøv ikke med at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

★★★★★​

Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 3 anmeldelser på Facebook

​Hølken Maskinstation & Entreprenør

Hølken Maskinstation & Entreprenør

Hølkenvej 53,
8300 Odder​

CVR: 27817181

​​

Per Lund

Telefon: 21 79 94 58

E-mail: pl@holkenmaskinstation.dk

Ronni Bækgaard

​Telefon: 60 17 68 10

E-mail: rb@holkenmaskinstation.dk